TARİFLER
Kış Salatası
SERVİS: 6 Kişi
PİŞME SÜRESİ: 15 Dk.
MUTFAK: Akdeniz
Malzemeler:
- 150 gram salata yeşillikleri (roka, kuzu kulağı, lolorosso vb.)
- 2 adet portakal
- 100 gram Antep fıstığı
- 100 gram nar
- 2 YK Fersan 0 Nar ekşisi
- 50 gram keçi peyniri
Sosu İçin:
- 4 YK portakal suyu
- 4 TK bal
- 3+1/2 TK Ferfresh Beyaz sirke
- 1 YK zeytin yağı
- 1/2 TK hardal
- 1/2 TK tuz
- 1/4 TK karabiber
Hazırlanışı
Yeşillikleri Fersan Beyaz Sirke ile yıkadıktan sonra servis kabına alın.
Portakal, fıstık ve narı yeşilliklerin üzerine yerleştirin.
Peyniri serpin. Sosu için; portakal, bal, sirke, zeytin yağ, hardal, tuz ve karabiberi çırpın.
Servis etmeden önce salatanın üzerine gezdirin ve Fersan 0 Nar Ekşisini eklemeyi unutmayın.
Afiyet olsun!